Brussel, hoopvol in beeld

“Zittende” tocht – Lezing met diaprojectie

Voor sommige publieken is een verplaatsing naar Brussel niet zo evident. Misschien zijn de mensen minder goed te been, of misschien vormt een verplaatsing naar Brussel een financiële of organisatorische drempel.

Met deze ‘zittende’ tocht draaien we de zaak om: Brussel komt naar u toe! Eén van onze gidsen komt bij u ter plaatse een deel van onze stad voorstellen. Aan de hand van een fotoprojectie beleven we een wandeling door een stukje Brussel. De gids voorziet het geheel van commentaren, en maakt het publiek attent op interessante aspecten van het fotomateriaal, vanuit zijn/haar kennis en persoonlijke ervaringen in de wijk. Op die manier wordt de nodige duiding gegeven, en krijgt u er meteen een persoonlijke toets bij. Na afloop is er dan uiteraard ook nog tijd voor vragen uit het publiek.
Zoals bij al onze tochten mag u ook in deze lezingen rekenen op het sociaal gevoelige en hoopvolle perspectief dat Tochten van Hoop kenmerkt!

Praktisch:
-Deze presentatie duurt 1,5 à 2 u.
-Locatie: ter plaatse bij uw vereniging – in gans België
-De vereniging zelf zorgt voor een zaaltje, beamer/scherm, laptop met MS Office, en evt. microfoon.
-De kostprijs is dezelfde als voor een gewone tocht, i.e. 90 euro. Hierbij dienen wel nog de verplaatsingskosten opgeteld te worden (ter plaatse af te rekenen met gids: 0,34 euro/km, minimum 20 euro)
-Nog praktische vragen? Laat het ons weten! 

Op dit ogenblik is de lezing “Brussel, hoopvol in beeld” beschikbaar voor twee thema’s: Molenbeek en de Marollen. Meer info vindt u in de beschrijving van de betreffende wandelingen. U kan ze hier vinden:
Molenbeek, een uitdaging vroeger en nu!
De Echte Marollen.

Deze lezingen kan u zoals onze tochten bestellen door ons het aanvraagformulier in te vullen: u vinkt dan gewoon uw keuze aan en vult de rest van de gegevens in, wij doen de rest!

Naar het aanvraagformulier

flyer Brussel, hoopvol in beeld