Nieuws

Tochten van Hoop Brussel stelt voor:

Driekoningentocht 2018 Marollen:  zondag 7 januari 2018 – Als Kunst Sociaal wordt. 

Voor iedereen, die graag eens een tocht met ons wil meemaken, individueel of in groep!  Een gegidste tocht met tientallen vertrekmomenten – naargelang de mensen toekomen. Ontdek op deze gegidste tocht wat kunst kan betekenen voor mensen in een precaire situatie! Met bezoek aan een aantal initiatieven, die op een kunst- en mensminnende wijze omgaan met wie maatschapelijk kwetsbaar is. 

De tocht duurt 2.5u. Na de wandeling is er nog een warme drank en een kramiekboterham voorzien in Nieuwland in de Lenglentierstraat 20 – 1000 Brussel (nabij het Zuidstation). Vertrek naar keuze tussen 13 & 15u in de Lokettenzaal van het Centraal Station.

***Nieuw: dit jaar is er ook een editie op maat van voor jongeren (16-25 j.), in samenwerking met JES! Meer info: zie verder onderaan.***

Prijs: 7 euro/kwb-leden 5 euro. Inschrijven voor 28-12 bij kristel.vantuycom@kwb.be / 02/246 52 33


 Driekoningentocht 2018 voor jongeren!

Dit jaar organiseren we i.s.m. JES (Stadslabo Jeugd En Stad) een Driekoningentocht op maat van jongeren. We voorzien een vertrek om 13 & 14u, eveneens in het Centraal Station, aan dezelfde prijs als de ‘gewone’ editie. Bij inschrijving: graag vermelden dat het gaat om de tocht voor jongeren! Onderaan de volledige info. Graag tot dan!


Brussel, hoopvol in beeld. 

Niet iedereen is even mobiel, of heeft de tijd en middelen om naar Brussel te reizen.
Voor deze mensen bieden we vanaf 2018 een oplossing aan: onze gidsen brengen Brussel tot bij u! We stellen u dan ook graag onze ‘zittende’ tocht voor: “Brussel, hoopvol in beeld”.
Het werkt als volgt: onze gidsen, die de stad als hun broekzak kennen, komen tot bij u. Aan de hand van geprojecteerde foto’s nemen zij u mee door de Marollen of Molenbeek en krijgt u de wijk in vogelvlucht te zien. Het sociale perspectief zal uiteraard ook hier een belangrijke insteek zijn, zoals bij al onze tochten.

Onderaan vindt u alvast de flyer met meer info over dit nieuwe aanbod. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen!

flyer Brussel, hoopvol in beeld


Geschenktip kerst- en nieuwjaarsdagen

Geschenktip: Leuke geschenkdoos voor de kerst-en nieuwjaarsdagen. In de geschenkdoos kan je een geschenkbon naar keuze vinden:

-Een bon voor 2 personen om deel te kunnen nemen aan de driekoningentocht  (15 euro –ledenprijs 10 euro).
-Een bon voor 4 personen  (30 euro – ledenprijs 20 euro).
-Een bon voor max. 20 personen (120 euro – ledenprijs 100 euro).

Daar komt nog 5 euro bij voor de verzendingskosten.
 Je betaalt de rekening na ontvangst van de geschenkbon.
Deze kan je bestellen via tochtenvanhoop@gmail.com


 Nieuw e-mailadres

Om onze communicatie voor u duidelijker te maken, gebruiken we voortaan een nieuw e-mailadres: tochtenvanhoop@gmail.com.
Tot voor kort werden alle e-mails immers doorgestuurd naar een privé-adres en van daaruit behandeld.
Gelieve dit nieuwe adres te gebruiken in onze contacten met ons! Geen zorgen, info@tochtenvanhoop.eu blijft nog wel enige tijd bestaan om u verder te helpen. Bedankt voor uw begrip!


Nieuwsbrief

Tochten van Hoop Brussel verstuurt af en toe een nieuwsbrief met aankondigingen van specifieke activiteiten, driekoningentocht, en andere info.
Normaal betreft dit hoogstens een paar emails per jaar! Blijft u graag op de hoogte? Schrijf u dan onderaan deze pagina in op onze nieuwsbrief!


Cadeautip! BOEK ‘Ik had honger’

Het boek over de 7 werken van Barmhartigheid is vanaf nu te koop aan 10 euro. Ja kan dat bestellen (bv. als cadeau voor de Kerstdagen) via

Tochten van Hoop Brussel
0496 79 36 24
info@tochtenvanhoop.eu

Tochten van Hoop Antwerpen
03 234 05 11
info@deloodsen.be


 U kan zich hier inschrijven op onze nieuwsbrief